David

David

David is onze veteraan uit 1972. Maar oud wil niet zeggen versleten, absoluut niet. David is helemaal met zorg en liefde gerenoveerd en gerestaureerd. David staat in de in de startblokken om met u op reis te geen en nieuwe avonturen aan zijn historie toe te voegen.
David zal u niet teleurstellen. Hij gaat misschien niet zo snel maar ach, op vakantie hoeft alles niet zo snel. Want waar heeft u anders vakantie voor? Het gaat om het genieten en daarvoor bent u met David aan het goede adres.

David is voorzien van alles wat u nodig heeft voor een heerlijke luiervakantie waarbij tijd niet belangrijk is. Het is het ultieme vakantiegevoel als u met David over kleine weggetjes toert en geniet van al het moois wat Nederland te bieden heeft.

Als u niet in David wilt slapen maar liever apart, neem dan ook Sophie mee, onze caravan uit 1958. Sophie is net zo retro als David. Ook helemaal de oude stijl, maar met het comfort van vandaag. Rijden in David en slapen in Sophie, wat wil een mens nog meer…….. Gegarandeerd dat u in stijl een vakantie ondergaat zoals nooit te voren. U zult zeker heel veel bekijks hebben!

Reserveer nu!

Kalender word geladen......
- Beschikbaar
23
- Geboekt
23
- In behandeling

Naam (verplicht):

E-mail (verplicht):

Telefoon (verplicht):

Adres (verplicht):

Plaats (verplicht):

Postcode (Verplicht):

Aantal personen?(Verplicht):


Wilt u een linnengoed pakket erbij?Wilt u een Souvenirs de France verwenpakket erbij?Wat zit er in het verwenpakket?

+ - verwenpakket € 37,50
+ - Verwenpakket € 70,00

Wilt u extra's bij huren?Heeft u een specifieke vraag of wens? U kunt dit hieronder vermelden.

Type bus:

Citroen HY Bus Grijs

Bouwjaar:

1972

Samen met:

Sophie of Mathilde